Onafhankelijke taxaties en advies

Beugels Taxaties wordt o.a. gekenmerkt door de persoonlijke omgang met onze opdrachtgevers, de taxatietechnische kwaliteiten en de ruime ervaring van taxateur Hans Beugels met vrijwel al uw onroerende zaken, zowel voor woningen als courant bedrijfsmatig vastgoed in het MKB-segment.


In onze visie is een taxatie niet alleen het bepalen van waarde op een bepaald moment, maar vooral de (meer-)waarde die aan zo’n taxatie kan worden ontleend voor nu en de nabije toekomst. Taxatiemomenten blijven ontstaan in uw privéleven dan wel bij zakelijke activiteiten, maar u wilt dan toch kiezen voor de zekerheid van een verantwoorde taxatie. Een taxatierapport opgemaakt door Beugels Taxaties kan u hierbij uitstekend van dienst zijn.


Buiten de taxatiewerkzaamheden worden door ons ook adviezen opgesteld voor andere doeleinden. Hierbij valt te denken aan adviezen voor onderbouwing van WOZ bezwaar- en/of beroepschriften, beoordelen van bestaande of nieuwe huurovereenkomsten, onteigeningen, bedrijfsovernames en bedrijfsstakingen. Indien u behoefte heeft aan een onafhankelijk advies, dan kunt u contact met ons opnemen. In het te doorlopen vervolgtraject houden wij rekening met uw specifieke wensen.