Onafhankelijke taxaties en advies

een horecaobject...

Beugels Taxaties wordt o.a. gekenmerkt door de persoonlijke omgang met onze opdrachtgevers, de taxatietechnische kwaliteiten en de ruime ervaring van Taxateur Hans Beugels met vrijwel al uw onroerende zaken, zowel voor woningen als courant bedrijfsmatig vastgoed in het MKB segment. 

Omdat wij geen verkoop- en/of huurbemiddeling uitvoeren, kunnen wij ons bovendien geheel onafhankelijk binnen de onroerendgoedmarkt opstellen.

  

een bedrijfsobject...

In onze visie is een taxatie niet alleen het bepalen van waarde op een bepaald moment, maar vooral de (meer-)waarde die aan zo'n taxatie kan worden gehecht voor nu en de nabije toekomst.

Taxatiemomenten blijven ontstaan in uw privé-leven dan wel bij uw zakelijke activiteiten, maar u wilt dan toch kiezen voor de zekerheid van een verantwoorde taxatie. Een taxatierapport, opgemaakt door Beugels Taxaties, kan u hierbij uitstekend van dienst zijn!

een uniek bouwwerk...

Buiten de taxatiewerkzaamheden worden door ons ook adviezen opgesteld voor andere doeleinden. Hierbij valt te denken aan taxaties voor onderbouwing van WOZ bezwaar- en beroepschriften, beoordelen van bestaande of nieuwe huurovereenkomsten, onteigeningen, bedrijfsovernames en bedrijfsstakingen.

Indien u behoefte heeft aan een onafhankelijk advies, gelieve u contact met ons op te nemen. In het te doorlopen vervolgtraject houden wij rekening met uw specifieke wensen.